fbpx
Uncategorized

Claim €15 gratis bij Curve


Nur neue Curve mitglieder. Zeitlich befristetes Angebot.

Gesponsord

We hebben samengewerkt met Curve om jullie een volledig GRATIS €15 te geven om overal te besteden. (ja, echt!)

Krijg een volledig GRATIS €15 om overal te besteden met Curve. Of dat nu een afhaalmaaltijd is bij Thuisbezorgd.ni, een nieuwe top bij Bellerose, of een paar biertjes de volgende keer dat je uit bent – het is helemaal aan jou! (Het werkt op dit moment zelfs voor niet-studenten).

Er is geen addertje onder het gras – nou ja, anders dan dat het een paar dagen duurt voordat je kaart komt. Maar als u het nu regelt, kunt u binnen een paar dagen een volledig gratis afhaalmaaltijd krijgen! Meld u hieronder gratis aan om uw gratis €15 te claimen

Als u nog niet eerder van Curve hebt gehoord, het is een portemonnee app die helpt uw geld te beschermen en te bewaren Curve is te zien geweest op de BBC en heeft ook lovende recensies gekregen op Trustpilot. We hebben voor jullie een exclusieve €15 inschrijvingsaanbieding.

Hoe kan ik gratis €15 claimen.

  • Download Curve gratis hieronder. (Deze aanbieding is alleen voor nieuwe leden)
  • Kies de ‘Blauwe/Blue’ kaart, die is gratis.
  • Volg de aanmeldingsinstructies, en maak uw account aan.
  • Voeg uw bankkaart toe aan de portemonnee.
  • Gebruik uw kaart voor uw eerste transactie om het aanbod te valideren.
  • Besteden uw gratis geld.


    De € 15 is meestal 24 uur na uw eerste transactie beschikbaar. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Deze exclusieve aanbieding is alleen beschikbaar op onze website, uw € 15 gratis wordt automatisch vastgelegd via de onderstaande link en gevalideerd na uw eerste transactie.

T&Cs.

FAQs & Video


Ik heb de app gedownload, wat nu?

Nadat je de app hebt gedownload en je gegevens hebt ingevoerd, moet je een kaart toevoegen. Zodra een laadpas is toegevoegd, kunt u aan de slag. Na uw eerste transactie (mits u zich aanmeldt voor onze exclusieve aanbieding) ontvangt u £ 15 om in te wisselen. Je eerste transactie kan online of in de winkel worden gedaan. Dus in plaats van uw gewone kaart te gebruiken bij uw volgende bezoek aan winkels, gebruikt u uw Curve-kaart en uw gratis 10 is voor u beschikbaar (meestal binnen 24 uur). Je kunt het letterlijk overal uitgeven! Houd er rekening mee dat de eerste keer dat u de kaart persoonlijk gebruikt, u een chip en een pincode moet gebruiken. Daarna kun je erop tikken.


Wat zijn de voordelen van Curve?

Naast de beveiliging en ruimtebesparing die in de video hierboven worden genoemd, kun je met het gratis account je 3 favoriete retailers kiezen en 30 dagen lang elke keer dat je bij hen winkelt een terugbetaling ontvangen! Stel dat u het grootste deel van uw geld uitgeeft aan Tesco, Amazon en Just Eat. Stel ze in in de app en krijg 30 dagen lang geld terug voor al je aankopen. Deze cashback kun je ook overal besteden. Niet slecht voor het einde van een termijn wanneer het geld krap is! U kunt ook profiteren van gratis geldopnames in het buitenland (tot € 200 per week voor de gratis kaart)

Het klinkt te mooi om waar te zijn, waarom doe je dit?
Bedrijven geven natuurlijk niet voor hun gezondheid! Net zoals wanneer weggeefacties worden weggegeven, willen ze dat je het probeert, ervan houdt en blijft! Met deze aanbieding kun je de app testen en kijken of het je bevalt. Ze bieden meestal een aanmeldbonus van € 5, maar wij hebben een exclusieve aanbieding van € 15 voor u.

Zijn er verborgen kosten?
De eerste keer dat u een betaalkaart toevoegt, wordt een microload toegepast om te controleren of die kaart legitiem is. Vergelijkbaar met het aanmaken van een PayPal-account. Anders zou je een account kunnen aanmaken met een valse kaart en weglopen! De microcharge wordt onmiddellijk terugbetaald. Dus nee. Mits u de gratis “blauwe” kaart ontvangt, zijn er geen kosten aan verbonden.

Is het een creditcard?
Nee. Het is een betaalpas die fungeert als portemonnee. Daar kun je al je kaarten leggen, zoals in de video hierboven te zien is. Minder om te onthouden, het leven gemakkelijker! Ze hebben onlangs ook beloningskaarten toegevoegd, zodat je toegang hebt tot je Tesco Clubcard in de app en die punten nooit meer hoeft te missen. En als uw portemonnee wordt gestolen, hoeft u niet al uw kaarten te annuleren. Blokkeer gewoon de Curve-kaart in de app en al je originelen zijn veilig!

Kan ik meer dan één account aanmaken?
Nee. Eén per persoon. Maar je vrienden, huisgenoten, familie etc. kunnen het wel krijgen. Deel deze aanbieding met hen en misschien geven ze je met hun € 15 gratis een drankje!Maak ik meer dan één account aan?